FAQ

Dit prachtige evenement vindt plaats op vrijdag 11, zaterdag 12 en zondag 13 augustus. 

Zandstock begint op vrijdag 11 augustus om 20:00 uur. Op zaterdag 12 augustus ben je welkom om 18:30 uur en zondag 13 augustus zijn de poorten geopend om 15:00 uur.

Goeie vraag! De line-up is nog niet helemaal bekend. Er zijn al enkele namen bekend. Check deze op onze socials of onder het kopje line-up.

Heel simpel! De mooie munten zijn weer terug van weggeweest. Lekker potjes maken met je vrienden, rondje halen voor je groep en eten halen doe je allemaal met munten. Munten zijn al te verkrijgen via www.zandstock.nl/verkoop. Lekker makkelijk om snel aan je drankje te komen!

Ja dit kan! Je kunt je munten inleveren aan het einde van het festival. Doe dit wel terwijl je nog op het terrein loopt. Na het festival is het niet meer mogelijk om je munten te wisselen.

Nee, geld pinnen gaat niet. Wel is het mogelijk om je munten met de pinpas te betalen. Ook je ticket bij de deur kan je halen met je pinpas!

Alleen als wij van te voren niet uitverkocht zijn. Check dus goed van te voren of het nog mogelijk is om aan de deur te kopen.

Die is er hoor! Laat lekker veilig je spullen achter, zodat jij optimaal kunt genieten van het evenement.

Op vrijdag 11 augustus is het mogelijk om tot 22:30 uur binnen te komen. Zaterdag 12 augustus heb je tot 22:30 uur de mogelijkheid om binnen te treden en op Zondag 13 augustus is de eindtijd voor binnenkomst om 21:00 uur.

Nee helaas. Ook wij zijn getroffen door het te kort aan chauffeurs. ’t Zand is wel te bereiken met het openbaar vervoer overigens. Na de vlotbrug is het nog een klein stukje lopen.

Geregeld! Zet je auto bij de Multitreffer of bij Geel-Zwart en loop vanaf daar naar het festivalterrein. Duurt maar 5 minuutjes!

Heeeeel erg graag!! Wij zijn nog op zoek naar toppers die ons willen helpen met de opbouw, afbouw en mensen die mee willen lopen met de beveiliging! Meldt je hier aan: https://www.zandstock.nl/vrijwilligers/

Alcohol drink je natuurlijk pas vanaf je 18e. Onder de 18 krijg je dus geen alcohol. Daarnaast is het gebruik van drugs verboden! En ja.. Ook lachgas valt hieronder! De ultieme drug zijn natuurlijk de te gekke artiesten die langskomen! Check al onze huisregels hier: Huisregels

De vrijdag kost je €7,50. Voor een losse kaart betaal je zaterdag €27,50 en zondag €30,- Kom je liever alleen zaterdag en zondag? Dan betaal je hier €50,- voor. Ben je een echte diehard en kom je het hele weekend? Dan ben jij er voor €55,- bij.

Op vrijdag en zaterdag is de minimale leeftijd 16 jaar. Op zondag zijn de kinderen van harte welkom. Kinderen tot 12 jaar zijn zelfs gratis. Voor hen is een uitgebreid kinderprogramma beschikbaar.

Ja Zandstock zorgt ervoor dat je ook in een rolstoel overal kunt komen. Over het gehele terrein ligt een pad met houten platen, zodat jij je makkelijk van punt A naar punt B kunt manoeuvreren. Wil je meer informatie? Neem dan contact met ons op middels het contactformulier onder het kopje ‘contact’.