Info

Hoe laat?

Zaterdag openen we om 18.30 uur en zondag om 15.00 uur.

Kaarten kopen aan de kassa

Als die er nog zijn dan kan dat. Kassatoeslag is € 5,-.

Waar

Koning Willem II weg in ‘t Zand (NH)

Wat kost het

Weekendticket € 38,50
Dagticket € 26,-
(Inclusief € 1,- servicekosten)

Festivalbus

Check hier de bustijden van 2018

Openbaar vervoer naar Zandstock

Dat kan, maar het is makkelijker, sneller en goedkoper om vanuit Schagen, Breezand of Anna Paulowna de festivalbus naar 't Zand te pakken. Zie kopje festivalbus.

Leeftijd

Kom vooral als je wilt komen. Tot en met 12 jaar mag je er gratis in. Alcohol uiteraard vanaf 18 jaar.

Foodstock

Laat je bammetjes maar thuis. Je vindt op Zandstock de leukste foodtrucks met het lekkerste eten.

Alcohol

Is toegestaan vanaf 18 jaar. Ben je jonger en drink je alcohol, of geef je het door aan iemand die jonger is, dan word je van het terrein verwijderd.

Pin Only

Ja! Je kunt alles op het festival gewoon betalen met je eigen pinpas. Dus geen gedoe met muntjes kopen of refund. Voor degene die alleen cash bij zich hebben, is er een betaalpas verkrijgbaar op het terrein. Check hier alle informatie over dit betaalsysteem.

Vroeger

Niet de minsten stonden op Zandstock. O.a. Caro Emerald, Racoon, Ilse deLange, Within Temptation, Dotan, Kensington, Will & the People, Jett Rebel, Kane en Willy Batenburg.

Kapstock

    Check!   Jas en tas kan je veilig achterlaten.

Oordoppen verkrijgbaar

Wees zuinig op je oren! Bij muziek boven de 87dB is het slim om oordoppen met een speciaal muziekfilter te gebruiken. Zo hoor je de muziek nog altijd super goed, kun je nog steeds praten met de mensen om je heen én bescherm je, niet geheel onbelangrijk, je gehoor.

Rolstoel

Zandstock is toegankelijk voor mensen in een rolstoel. Neem wel even contact op via [email protected] zodat we kunnen overleggen over de mogelijkheden.

Wie is de organisatie

Zandstock Festival wordt sinds de oprichting georganiseerd door een wisselende samenstelling van Zeven Zandtemer Zotten. Sinds 2013 zijn dat er zeven en een half.