FAQ

Zandstock 2024 is op vrijdag 9 augustus, zaterdag 10 augustus en zondag 11 augustus.

Vrijdag starten we om 20:00 uur, zaterdag om 18:30 uur en zondag zijn we vanaf 15:00 uur geopend.

Goeie! Hebben wij allemaal op een rijtje gezet. Je vindt de line-up Hier

Het is mogelijk om met cash je munten te halen. Uiteraard zijn er ook pinautomaten aanwezig. Je kunt geen geld opnemen.

Ja! Alleen op het terrein zelf. Eenmaal buiten is niet meer mogelijk om dit op een later moment in te wisselen.

Ja, maaaaar alleen als we online nog niet uitverkocht zijn. Vorig jaar waren we uitverkocht, waardoor er geen kaarten aan de deur meer beschikbaar waren. Koop ze dus lekker snel online!

Jazeker! Gewoon veilig je jas en je tas wegleggen bij onze vrijwilligers.

Geen paniek! Wij verzamelen alle gevonden voorwerpen, maken hier een foto van, plaatsen het op onze socials en brengen het naar van Fietsen van Graas in ’t Zand. Het is hier vanaf maandag 12 augustus mogelijk om je spullen op te halen. Dit kan vanaf 15:00 uur.

Nee, helaas niet meer. ’t Zand is trouwens wel prima te bereiken met het OV. Daarnaast zijn er voldoende taxi’s aanwezig.

Parkeren kan bij de sportvelden en de sporthal. Vanaf daar is het ongeveer 5 minuten lopen naar het festivalterrein. 

Ja tuurlijk! Wel even aanmelden. Dit doe je Hier

Op vrijdag en zaterdag is iedereen vanaf 16 jaar welkom. Op zondag zijn alle leeftijden welkom en kinderen tot en met 12 zijn zelfs gratis! Nieuw dit jaar is de goedkopere kaart voor jeugd van 13 t/m 15 jaar. Check hiervoor de ticketshop. 

Drugs zijn verboden, laat lekker thuis. Alcohol drink je natuurlijk vanaf 18 jaar en ouder!

Zaterdag kost je €32,50, vrijdag kost je €12,50 en zondag ben je €35,- kwijt. Ga je liever een heel weekend? Dan betaal je voor 3 dagen €65,- en voor 2 dagen €37,50 (Vrij/Za) of €40,- (Vrij/Zo). Momenteel loopt er een early bird actie. Check snel de ticketshop en scoor je voordelige kaarten!

Vanaf 2024 is ieder festival verplicht om dit systeem te handhaven. Het is beter voor het mileu en het geeft minder troep. Zandstock werkt er dit jaar al mee om te oefenen, zodat er eventuele aanpassingen gedaan kunnen worden om het volgend jaar nog beter te doen.

Nee welnee! Je krijgt er 2 tijdens het binnenlopen van het festival, nadat je ticket is gescand. Je moet er wel 1 kopen als je ze kwijt raakt of je beker kwijt raakt. Dit kost een half muntje.

Tijdens je entree krijg je van ons twee muntjes. Dit zijn speciale muntjes om een beker te kunnen halen. Je kan hier dus geen andere dingen van kopen. Je drinkt je drankje op en bewaard je beker goed, omdat je deze weer nodig hebt voor een nieuwe beker. 

Dat snappen wij. Dan lever je je beker in en krijg je weer een token terug, zodat je later weer en nieuwe beker kunt halen.

Dat is vervelend! Voor een half muntje kun je weer een beker kopen.