Huisregels

Wij hanteren de volgende festivalregels* om het voor ons en jou leuk te houden

Weekendticket? Houd je bandje om! | Vrijdag & Zaterdag: 16+, toegang tot 22:30 | Zondag: alle leeftijden (t/m 12 gratis), toegang tot 21:00

1. Voor de dovemansoren
Je volgt de instructies van het (beveiligings-) personeel ten alle tijden op. Op verzoek van ons laat je legitimatiebewijs zien (dus geen kopietje).

2. Toegang
Zonder ticket geen toegang. Je houdt het polsbandje dat je van ons krijgt lekker om. Pas na het festival mag je hem weer afdoen (of natuurlijk omhouden als je dat liever wilt). Om naar binnen te komen kan het zijn dat we je fouilleren.

Geen geldig ticket of geldig polsbandje meer? Of werk je niet mee? Dan kom je er niet (meer) in.

3. Alcohol
Geen alcohol onder de 18. Punt. 

Straal bezopen of superstrak naar binnen? Wij laten je lekker buiten staan.

4. Drugs en andere verboden middelen
Wat je niet meeneemt naar je schoonmoeder mag hier ook niet mee naar binnen. Dus laat je drugs, blaffer, messen, kruisboog, lachgas of andere verboden middelen lekker thuis. Dit geldt ook voor professionele apparatuur zonder toestemming van ons. Vinden we het toch? Dan pakken we het af en dragen we je, indien nodig, over aan de politie.

Medicatie mag wel mee naar binnen, maar laat het ons even weten.

5. Hou het leuk voor Iedereen
Wij tolereren geen enkele vorm van agressie, racisme, discriminatie, intimidatie, uitlokking, vernieling! Dit wordt onder andere gecheckt met videobewaking. Bij constatering van het veroorzaken van overlast of geweld in welke vorm dan ook vlieg je er net zo snel weer af als je naar binnen bent gekomen.

En dat kost je ook nog geld, want wij betalen je niet terug en eventuele (gevolg)schade verhalen wij op de overtreder.

6. Voorzieningen
Plassen doe je op het potje, niet in de bosjes. En roken, doe je buiten of op de aangewezen plekken.

Eerste hulp nodig? Je kunt terecht bij onze toppers van de EHBO. Dit geldt natuurlijk ook als je een pleister nodig hebt.

Betalen doe je met consumptiemunten, maar let op! Ze zijn alleen dit jaar geldig. Het is ook niet toegestaan consumpties het terrein op en af te nemen.

7. Diefstal, verlies en andere risico’s
Wij raden je aan gebruik te maken van de garderobe. Wij zijn in geen geval aansprakelijk voor diefstal, vernieling en/of kwijtraken van spullen.

Love your ears en draag oordoppen voor de harde muziek.

8. En verder?
Je vindt het oké dat we voor onze eigen promotiedoeleinden hier en daar een fotootje of filmpje van je maken.

Betreding is op eigen risico. We zijn daarom ook niet aansprakelijk voor enig letsel en/of materiele dan wel immateriële schade.

Wij gaan ervan uit dat je dit allemaal gelezen hebt. Mocht je iets niet begrijpen? Laat het ons gerust weten.

En zoals gezegd, luister jij niet naar ons, dan wij niet naar jou. Bij het niet naleven van deze huisregels zal de toegang worden geweigerd/ontzegd zonder enige restitutie en word je eventueel overgedragen aan de politie.

In situaties waarin de huisregels niet voorzien, beslist de organisatie over de mogelijk te nemen maatregelen.


* Deze huisregels omvatten een sterk versimpelde versie van de huisregels, zoals deze zijn opgenomen in de Algemene Voorwaarden van Stichting Zandstock. De algemene voorwaarden zijn beschikbaar via https://www.zandstock.nl/algemene-voorwaarden/. In het geval van een afwijking tussen deze huisregels en de Algemene Voorwaarden prevaleert de laatste.