Nielson, Douw Bob, Queen en de 3JS op Zandstock Festival 2019!!

  • 26 maart 2019

Op 10 en 11 augustus gaat het weer gebeuren. Een klap vrijwilligers traint alvast hun spierballen en kookkunsten om in no time vier tenten compleet met barren, muziekinstallaties en goed gevulde pannen soep neer te zetten om een paar duizend man te kunnen laten genieten van een tweedaags feest.

Met trots presenteert Zandstock Festival hierbij de eerste namen: Nielson, Douwe Bob, 3JS, Mr. Polska, Jeangu Macrooy en Queen Forever!

Lees verder

Zandstock Festival goes down under

  • 30 mei 2018

Dat Zandstock Festival internationale allure heeft, wordt ook de komende editie maar weer eens laten zien. Niet 1, niet 2 maar maar liefst 3 bands komen dit jaar van het op één na verste plekje ter wereld: Australië!

Lees verder

Wulf, The Partysquad en meer op Zandstock Festival 2018

  • 04 mei 2018

Naast de te gekke namen die we eerder bekend mochten maken – voor de mensen onder ons met een opkomende zonnesteek: dat waren niemand minder dan Jett Rebel, Blaudzun, Tim Akkerman, Bizzey en Big2 – volgt nu de bekendmaking van de volgende artiesten die zullen shinen op Zandstock Festival 2018.

Lees verder

Zandstock festival maakt de eerste knallers van namen bekend voor 2018!

  • 04 april 2018

Het uurtje is verzet, de eerste rokjesdag is een feit geweest en het voorjaar kietelt iedereen onder de kin. Zoals alle weermannen en –vrouwen én de echter festivalliefhebber weten kan dit maar één ding betekenen: de organisatie van Zandstock Festival is in volle gang en de eerste vette tip voor de line-up gaat bij deze van de sluier!

Lees verder

Feedback wint the Road to Zandstock!

  • 18 mei 2016

De band Feedback uit Heerhugowaard heeft zaterdagavond publiek en jury overrompeld tijdens ‘The road to Zandstock 2016’. De winnaars van de jaarlijkse popprijs mogen tijdens Zandstock Festival hun muzikaliteit ten gehore brengen.

Lees verder

Santstok, het goeiste veest van jou somer!

  • 10 februari 2016

Santstok, het goeiste veest van jou somer! Son, feine optreeders en, een vantasties ondspanen sveer. Wad hebben we r weer n sin aan! Sorch dat ok jy er bij bend dese keer!

Huh??

Denk jij dat je dat beter kunt? Dan zijn wij wellicht op zoek naar jou!

Lees verder