Stones Sessions en Rave van Fortuin toegevoegd aan line-up!

We mogen weer nieuwe namen bekend maken! De line-up begint steeds meer vorm te krijgen. Naast Kris Kross Amsterdam, Sloper, Jaap Ligthart en The Euros voegen wij twee super vette acts toe.

STONES SESSIONS
Afgelopen week was de show van The Rolling Stones binnen een paar minuten uitverkocht. De legendarisch rockgroep komt weer in Nederland spelen. Wij brengen The Rolling Stones naar Zandstock! Stones Sessions is een band die je meeneemt naar de lekkerste hits van The Rolling Stones. De band is een band op wereldniveau. Ze spelen in verschillende landen en touren regelmatig door Nederland.

RAVE VAN FORTUIN
Een rad met verschillende muziekstijlen in combinatie met een groep jongens is reden voor een feest. Rave van Fortuin draait ieder kwartier aan het rad, waardoor je van muziekstijl naar muziekstijl gaat. Lekkere muziek, veel confetti en chaos staan garant voor deze act.

Kaarten zijn te koop via www.zandstock.nl/verkoop. Koop ook gelijk je munten. Tot 1 april verkopen we de munten voor de huidige prijs, omdat de vaste lasten al zo hoog zijn. Na 1 april verkopen we de munten voor een nieuwe prijs.